ARE YOU READY FOR BLACK FRIDAY?

Er du også en af dem som er træt på en mandag og bare tænker, lad det blive fredag? Så ændrer du mening nu. NU kan du glæde dig til det bliver mandag, men også nyde din fredag. Med Miinto kan du kvit og frit handle online på nettet imens du bare ligger derhjemme og slapper af, det er så nemt!

Er I klar til Black Friday? For det er jeg! Jeg er SÅ klar til det, og derfor vil jeg nu fortælle jer om disse gode tilbud som Miinto kører med. Jeg har selv altid været stor fan af Miinto, og hvis I ikke kender til det så kan I se mere om det www.miinto.dk – Inde på Miinto kan I se deres lækre tilbud, og jeg har allerede været inde for at se om der er noget jeg skal ha, og det er der helt sikkert. Jeg har forelsket mig i den sort kjole fra Saint Tropez, og jeg glæder mig til at få den hjem så jeg kan vise den til jer. Du kan imorgen spare mange penge, og det her er vidst pigernes og mon ikke også lidt mændenes yndlings dag. Det kan være dagen hvor du allerede kan shoppe de første julegaver, for der er mange penge at spare. Men endnu bedre, så har vi også Cyber Monday klar til dig, hvor du også kan spare en masse penge. Så hvis ikke du når det på fredag, så har du altid mandag?

Men hvorfor adskiller Miinto sig fra andre webshops? Jo nu skal du høre. Miinto skaber forbindelse mellem online kunder og fysiske tøjbutikker. Varerne kommer fra fysiske tøjbutikker og bliver alt sammen samlet på et lager og ved at gøre det på den måde styrker de, de lokale butikker – og dette er også en af grundende til at jeg elsker Miinto!