A Monday List

Hey sweeties. Jeg har fundet på en ny go ide her på bloggen og det er, at lave en mandags liste. En af de bloggere jeg følger har en fredags liste, og derfor har jeg tænk mig at lave en mandags liste hvor jeg taler om alt hvad der skete i sidste uge, og på den måde lærer I også at kende mig mere personligt.

Det bedste der er sket I sidste uge:
Jeg tror det bedste der er sket i sidste uge, var at jeg blev inviteret til en blogger tur til München, og jeg havde generelt en rigtig hyggelig uge. Der skete ikke det vilde, men det har været en god uge.

Det værste der er sket:
Så skete det værste.. Jeg fik at vide turen er blevet aflyst. Puha det er en træls følelse når man havde glædet sig – men det er der selvfølgelig ikke noget at gøre ved. Der kommer vel flere rejser.

Hvad tænker jeg på i dag?
I dag tænker jeg egentlig bare på den rejse, fordi jeg havde glædet mig så meget, men det kommer jeg hurtigt over for jeg skal lave en masse hyggelige ting i den her uge.

Hvad har jeg på i dag?
Lige nu har jeg bare nattøj på, da jeg stadig ligger i sengen.. Jeg burde det ikke! Jeg burde tage op og træne nu, men min døgnrytme er pt. helt ødelagt.

Hvad ser jeg frem til i den her uge?
I den her uge skal jeg en masse hyggelige ting. Igår var jeg på arbejde, og det skal jeg også imorgen og tirsdag, men ellers har jeg fri indtil på lørdag. Så onsdag skal jeg have date aften med lækkert mad og god vin, og det samme skal jeg også med en veninde torsdag. I weekenden skal jeg til fødselsdag, så det bliver en hyggelig uge. Ved siden af det skal der også arbejdes meget på bloggen, og evt. fokusere mere på youtube igen.

Hvad skal jeg i dag?
I dag skal jeg mødes med en veninde og hygge inden vi skal arbejde, og i aften bare slappe af og arbejde på bloggen og skrive en masse mails. Evt. få kigget på en mulig rejse snart.

Mine planer for imorgen:
Jeg har ikke de store planer for imorgen, så nu må vi se hvad dagen bringer på. I hvert fald skal jeg arbejde på en masse mails!

// The best thing so far last week:
The best thing so far last week is that I got invited for a big blogger trip in München next week, and it was just a great week.
 
The worst thing so far last week:
The worst thing is that my blogger trip got canceled and I am kinda sad about it. 
 
What I’m thinking about today:
Today am I thinking about my trip. I was pretty excited about it, so it’s kinda sad it got canceled because I was looking so much forward for it. 
 
What I’m wearing today:
Today am I wearing a big Tee, because I’m still in my bed.. 
 
What I look forward to about this week:
This week am I looking forward for Wednesday because I am having a date/wine night, and Thursday am I going to have a “date” night with some of my best girlfriends with salmon and wine too, and in the weekend I’m going to a birthday party. 


What I am doing today:

Today I just have work and I’m going to meet up a friend soon. 

My plans for tomorrow:
I actually don’t have any plans for tomorrow. Just working on my blog..