• ···
Etalon

Sunday cookies

dsc_0580 Hey sweeties. Så har jeg gode søndags ideer til jer! Forleden havde jeg hygge aften med en veninde, og vi besluttede os for at lave amerikanske chocolate chip cookies, og det smagte så lækkert, så derfor vil jeg dele opskriften med jer!

225 gram smør
140 gram sukker
140 gram Brun Farin
1 æg
280 gram Hvedemel
0.5 tsk. Bagepulver
0.5 tsk. Salt
1 tsk. Vanillesukker
180 gram Mørk Chokolade
100 gram Hasselnødder

Til at starte med tænder du ovnen på 170 grader (varmluft). Derefter tager du smør, sukker og brun farin op i en skål og rør det godt sammen, og derefter tager du ægget og knækker det i. Derefter blander du hvedemel sammen med vanillesukker, bagepulver og salt. Derefter tilsætter du chokoladen. Du kan købe den rigtige chokolade i de fleste butikker, så du er fri for at hakke den. Du tager en teske og ruller kugler i hånden, og derefter former du dem på bagepapir. Jeg vil anbefale en teske, for ellers bliver de for store og så er der ikke plads til dem. De skal ligge ca 4 cm. fra hinanden så de ikke klister sammen. Når du har formet dem, så bager du dem i ovnen i ca. 8 min, og derefter skal de køle af og så har du lækre cookies!

 

dsc_0581 dsc_0582 dsc_0586 dsc_0587 dsc_0592 dsc_0593

Skærmbillede 2015-03-03 kl. 13.22.25

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etalon