• ···
Back on track

Etalon

dsc_0376 Hey loves. Endnu et par outfitbilleder er taget til bloggen, da jeg har været så heldig at modtage disse utrolig smukke smykker fra Izabel_Camille og mine flotte solbriller fra Etalón. Jeg har stylet disse smykker med et par af mine yndlings bukser og min laksefarvede kjole, som jeg ofte bruger som trøje. Min stil har ændret sig meget her på det sidste, da jeg har gået fra kun at gå i sort, til nu også at gå i farver, og derfor er jeg blevet mere modebevidst, og det er jeg blevet da jeg ud fra hvergang jeg har rejst rundt til Fashion Weeks, så er jeg blevet inspireret af de mange forskellige nye trends der er, og det er ofte “gamle” trends der kommer tilbage på mode igen. Førhen gik jeg meget i stramme sorte jeans og en top, i forhold til hvor jeg nu er begyndt at gå i løsere bukser, og jeg går også i tøj jeg aldrig ville ha gået i for godt 2 år siden. Med tiden ændrer moden sig, og det er tit de bitte små detaljer som giver det største indtryk af ens outfit. Jeg kan fx godt lide at style mig selv med en jakke og et par øreringe, for det gør så meget mere ved outfittet. De små accessories er ved at komme tilbage på moden igen, og det synes jeg er rigtig fedt!

Det er også denne måned og i denne årstid hvor vi begynder at fokusere mere på nuancer, som byder foråret og de lyse tider velkomne, og derfor går vi automatisk med lysere farver, hvor i forhold til de kolde vinter måneder er vi fanget bag de mørke farver og vores stil er mere dyster.

Hey loves. Yet a few outfit pictures are taken to the blog, since I have been fortunate to receive these incredibly beautiful jewelry from Izabel_Camille and my beautiful sunglasses from Etalon. I have styled these jewelry with a few of my favorite pants and my salmon colored dress, which I often use as a shirt. My style has changed a lot here in the past when I’ve gone from just going black, to also go in color, and therefore I have become more fashion conscious, and I have been since I assumed whenever I have traveled around the fashion Weeks, so I have been inspired by the many new trends are, and it is often “old” trends coming back in fashion again. Previously, I went a lot in tight black jeans and a top, in relation to where I am now starting to go in looser pants, and I am also in clothes I never would’ve gone in for well over 2 years ago. With the ever changing fashion, and it is often the tiny details that give the best impression of one’s outfit. I can, for example, likes to style myself with a jacket and a pair of earrings, because it does so much more by the outfit. The small accessories are coming back in fashion again, and I think that’s really cool!

It is also this month and in this time of year where we start to focus more on the shades, which offers spring and the bright sometimes welcome, which is why we automatically with brighter colors when compared to the cold winter months we are caught behind the dark colors and our style is more bleak.

dsc_0503dsc_0421 picmonkey-collage-15dsc_0470

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back on track