• ···
Sunday cookies

A blue door

dsc_0597 A blue door.. Ja, det var min yndlings dør den dag! Der var helt vildt godt lys, og vejret var fantastisk og jeg var glad. Og det samme er jeg i dag. Jeg er rigtig glad, for jeg har endelig fået styr på vores ferie til Mallorca, og jeg glæder mig så meget. Jeg har haft så meget at se til her på det sidste, så lige nu vil jeg egentlig bare ha sol og varme og afslapning, men det er der ikke så meget af lige pt. fordi der er noget at se til hele tiden. Her for tiden er mit humør fyldt med positivitet og glæde. Jeg har det rigtig godt for tiden, og jeg tror det er fordi jeg endelig er ved at få styr på en masse igen. De 2 uger jeg havde hvor jeg lå syg, påvirkede mit arbejde i forhold til bloggen længe, og det var svært at komme igang, men jeg er på benene igen.

Her for tiden fokuserer jeg meget på at lave en masse samarbejde igen, da jeg er ved at ha’ kørt lidt død i det. Jeg kan sagtens mærke når bloggen går den forkerte vej, og det er især når jeg ingen motivation har, men så går det endelig op for mig hvad det er jeg laver, og hvorfor det er jeg elsker at blogge, og så er det bare frem med computeren og igang på tastaturerne igen.

Det her er et af mine yndlings outfit. Ikke fordi det er noget jeg tit går i, men fordi de bukser jeg har på er nogen af mine yndlings bukser og jeg elsker at bære dem, sammen med disse sko. Skoene jeg har på er meget specielle, og skiller sig meget ud fra de hverdags sko vi normalt har på. Bukserne tror jeg er noget der kommer meget mere frem her i år, og det er fordi vi i dag er begyndt at gå meget mere op i det sporty look, og det har vi set rigtig meget til i starten af året. Kombinationen af at være feminin og sporty på samme tid, vil aldrig være noget vi ligger fra os.

_________________________________________________________________________________________________

A blue door.. Yes it was my favorite door that day, and we had a really good light too and perfect weather, so what could I expect more than that. Today am I really happy because I finally booked my flight tickets for our vacation to Mallorca and I am so excited. I have been so so busy for the last couple of days, so it’s nice to just relax now and look forward for the future. At this time I am really glad too, and I try to be positive minded all the time. 

At this time am I focusing on doing a lot of collaboration again, but just in different ways. I can really feel when it goes the wrong way for my blog, and I hate losing my motivation, so it’s really nice to get it back again. 

Talking about my outfit is this outfit one of my favorites. I don’t wear this outfit that much, but I love the pants, especially with these boots. The boots are really special! I think the pants it something people will wear a lot this year, because we think the sporty look is new and nice, and we have seen a lot about it in the beginning of the year. The combination of being feminine and sporty at the same time will never be something we will put away. 

dsc_0677dsc_0602dsc_0629Skærmbillede 2015-03-03 kl. 13.22.25

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday cookies